qui som

Say it loud

Say it Loud neix a la Farinera del Clot com a cicle musical al 2008. Amb la voluntat d'obrir espai en l'atapeida escena cultural barcelonina per a la música negra, un cicle amb diverses dates que acull gran part de les bandes locals de diferents estils: Hip hop, Jazz, Funk, Reggae, Soul…. Concerts, exposicions, xerrades, discoforums, projeccions, sessions… Say it Loud va augmentant el contingut del cicle també fora de l'escenari, recollint manifestacions culturals en diferents formats.

Amb el temps i després de múltiples col·laboracions, els projectes es van diversificant i apareix Say it Loud Records, amb l'edició en vinil el 2014 del primer treball d'Extraño Weys, una vesant del projecte que promet continuar creixent.

D'altra banda, l'oferta artística del cicle s'ha anat diversificant i internacionalitzant però sempre mantenint una aposta per la varietat i la qualitat dins de la música negra. Projectes de col·laboració, concerts, nous treballs en vinil… les portes estan obertes a qualsevol proposta, partint de l'amor per la música negra i d'entendre la cultura com una eina alliberadora.

Go to top