Say it Loud Say it Loud

8 HOURS REGGAE RUN

DISSABTE 27 D’OCTUBRE  ·  18 H  ·  ATENEU POPULAR 9 BARRIS  ·  12€/15€  ·  COMPRAR ENTRADES

‘DONES I REGGAE’ (18h · activitat gratuïta)

Presentació del documental anomenat ‘The Bass of Women’, amb la presència de la seva autora Joana Fornós Bo i del projecte What About The Half . Seguidament de la taula rodona: “I què passa amb la dona i el Reggae? Experiències i percepcions de dones que participen en l’escena musical d’arrel jamaicana a Barcelona” amb la participació de Rosa Selectah (Ital Skol), Joana Fornós, les components de What About The Half, selectores, sing-jays i ballarines de l’escena actual a Barcelona.

 

SISTER NANCY & LEGAL SHOT (JAM/NY/FR)

És un plaer tenir per primera vegada a Catalunya una de les veus més influents del panorama reggae internacional, una autèntica llegenda viva d’aquesta cultura i responsable de hits tan imprescindibles com ‘Bam Bam’, ‘One Two’ o ‘Transport Connection’.

Sister “Muma” Nancy arriba al Say It Loud acompanyada pel veterà col·lectiu francès Legal Shot i la seva creixent maleta de dubplates i big tunes en un set que promet ser inoblidable.

facebook.com/legalshotsound

 

DEADLY DRAGON SOUND & SCREECHY DAN (NY/JAM)

En actiu des de fa més de 25 anys, Deadly Dragon és un dels col·lectius més referencials de la música jamaicana a la ciutat de Nova York gràcies a la seva espectacular col·lecció de discos i dubplates, la incansable activitat distribuint vinils des de la seva tenda online i el local que regenten al Lower East Side de la ciutat, i la seva regularitat al front de diversos clubs on ha treballat amb artistes com Shinehead, Tony Tuff, Yami Bolo o Shabba Ranks.

Arriben al Say It Loud acompanyats al micro pel veterà i creatiu Screechy Dan, artista clau per entendre el desenvolupament del dancehall i la seva trobada amb el rap d’EE.UU gràcies als seus hits ‘Skin Out’, ‘Pose Off’ i altre streballs amb artistes com TLC, Busta Rhymes, Sean Paul, Shabba Ranks o Kevin Lyttle.

deadlydragonsound.com

 

WHAT ABOUT THE HALF

Darrere de WATH hi ha un col·lectiu variat de dones feministes relacionades amb la cultura reggae: instrumentistes, cantants, escriptores, selectores i melòmanes. El projecte neix amb la intenció de visibilitzar i generar una xarxa entorn als treballs realitzats per dones dins de l’escena. Fruit d’aquesta tasca és l’edició de l’àlbum recopilatori ‘The Reply Of The Half’ que compta amb 11 artistes diferents i la producció musical de Bass Culture Players. Un plaer tenir-les al Say It Loud presentant el seu treball en viu.

whataboutthehalf.bandcamp.com

 

POWERED BY REBELMADIAQ SOUND SYSTEM

Celebrem els 15 anys de Rebelmadiaq Sound System amb aquesta edició del ‘8 Hours Reggae Run’ on gaudir de la potència i definició del seu equip artesanal i alhora de la seva selecció de dubplates, produccions pròpies i big tunes per obrir el ball.

soundcloud.com/rebelmadiaq

Compartir: