Say it Loud Say it Loud

COMUNICAT CANCEL·LACIÓ SAY IT LOUD 2020

Des de la cooperativa Quesoni i tot l’equip del Say It Loud us comuniquem que hem pres la difícil decisió de cancel·lar el Say It Loud 2020, que s’havia de celebrar el 20, 21 i 22 de novembre a la Fabra i Coats.

A ningú se li escapa que en la situació de crisi actual provocada per la Covid-19 el sector cultural està patint molt i les incerteses i canvis d’última hora són constants. En el nostre cas, encaràvem una edició del festival diferent i adaptada a les mesures sanitàries vigents, però el darrer canvi en l’aforament que ens ha comunicat Fabra i Coats, sumat a les dificultats i incerteses en la mobilitat dels grups internacionals, fa del tot inviable el Say It Loud 2020.

Agraïm la comprensió dels grups, artistes i dels seus equips de treball i farem tot el possible per poder gaudir dels seus directes en la propera edició.

També volem agrair el suport de totes aquelles persones que ja havíeu adquirit l’abonament del festival. Si voleu conservar-lo per la propera edició del Say It Loud, que celebrarem la tardor del 2021, no heu de fer res. Si voleu sol·licitar el reemborsament de l’import de l’abonament ho podeu fer escrivint un correu a info@sayitloud.cat fins el 31/10/2020.

Malgrat els entrebancs, des del Say It Loud no tenim intenció de renunciar a la música en directe, més necessària que mai, i per això estem treballant en una proposta per les mateixes dates i que veurà la llum en els propers dies. Reserveu-vos el 20, 21 i 22 de novembre i estigueu atentes a les nostres xarxes!

Compartir:

  • Categories:
  • Compartir: