Say it Loud Say it Loud

CIUTAT · CULTURA · COMUNITAT

DISSABTE 20 D’OCTUBRE  ·  17.30H  ·  FARINERA DEL CLOT  ·  GRATUÏT

Ciutat, Cultura, Comunitat. Aquestes tres paraules i el que representen són l’eix sobre el que s’estructura el projecte del Say It Loud i pensem que cal reivindicar una jornada específica dins del cicle. Una data per prendre el carrer i situar la cultura al centre, per trobar-nos i mostrar el que entenem per comunitat i com aquesta és capaç de generar noves relacions.

Volem que sigui una jornada intergeneracional, amb el suport de projectes com DiomCoop, Sindicat de Manters, No Callarem i amb productes provinents de l’economia social i solidària. I tot amanit amb una proposta musical de luxe.

 

ELS SECRETS DE MR. STROMBOLI · 17.30h

Mr. Stromboli és un firaire, un xerraire venedor d’elixirs miracolosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens. Amb el seu carro ple d’andròmines, ens presenta a la bella dama, que de tant menjar alpiste es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia. No ho dubtin ni un moment. Passin i vegin, i descobreixin els secrets de Mr. Stromboli!!!

 

BIG MENU · 19h

Banda referència del hip-hop estatal, fundada el 2013 i afincada a Barcelona, Big Menu és conegut principalment pel seu recorregut dins la música urbana i la seva potència en directe. Al llarg de la seva trajectòria han col·laborat amb gran part de l’escena nacional i internacional del rap i el R&B (Dano, Foyone, Bejo, Nathy Peluso, Dj Swet, Niño Maldito, Zalon, Gaspar, Alex Dee, Kyne, A. Watson). El seu enfoc dins de la música hip-hop, que a la vegada es nodreix del soul, jazz, funk o l’electrònica l’han consagrat com una de les bandes més úniques i versàtils dins del panorama musical actual.

 

ALIBABRASS · Entre bandes

Alibabrass és una brass band integrada per músics professionals que pretén contribuir a difondre el gust per la música de carrer entre intèrprets i públic. La Brass Band és una banda de metall i percussió, influenciada fonamentalment per l’estil Second Line, de la música de carrer i tradicional de New Orleans. El format preferit per Alibabrass és el de Marching Band, integrant la música dins les més diverses celebracions en espais oberts. Amb l’esperit de divertir-se i de divertir, atreu l’atenció del seu públic amb temes de ritme americà, peculiar i atractiu que donen peu a la improvisació lliure a càrrec dels grans instrumentistes que integren la banda de música.

 

COMPOTA DE MANANA · 21.45h

La Compota és una barreja, un concentrat artesanal cuidat al detall i saborós. La Manana és cor, és ànima, és folklore, és Cuba. Precisament en aquest país és on va començar el projecte de Compota de Manana. Erik Castillo va estudiar música a L’Habana durant quasi una dècada, nodrint-se de la cultura de l’illa i de les seves representacions artístiques en totes les seves vessants. Al tornar a Europa Erik coneix a C.Pardo, pianista i peça fonamental del projecte. Coincideixen i connecten amb les mateixes idees i gustos musicals i decideixen experimentar i investigar, juntament amb Manu Masaedo i Zeben Martín, la fusió de la música cubana amb altres gèneres moderns. Van descobrir que la timba, gènere ballable que havia nascut als 90 a Cuba, neix de la fusió de gèneres i per això, tot i renegar de les etiquetes musicals, aposten per La Altertimba, quelcom diferent, divertit i ple de passió.

 

LADY AVOCADO · 23h

Des de Colòmbia, concretament de Barranquilla, Lady Avocado és una de les dj que està acostant els sons llatins a les pistes de ball mesclats amb la tradició africana del Carib. A les seves sessions hi trobarem sobretot mescla de ball, afrodisco i clàssics de la música tropical.

 

 

 

Compartir: