Say it Loud Say it Loud

ALBA CARETA GROUP

DIUMENGE 22 DE NOVEMBRE A LES 16.45H ·  FABRA I COATS  ·  COMPRA LA TEVA ENTRADA!

 

Guardonada amb el Premi Enderrock al millor disc de jazz del 2018 per “Orígens” (Blue Asteroid Records, 2018), la trompetista Alba Careta presenta el segon treball, “Alades” (Segell Microscopi, 2020). Un recull de les últimes composicions de la trompetista avinyonenca inspirades en les vivències dels seus anys a Holanda, i que ara prenen forma en aquest nou treball a través del llenguatge del jazz més sincer, orgànic i emocional. En certa manera, “Alades” és una mena de continuació de “Orígens” (Blue Asteroid Records, 2018) i tanca la seva etapa d’inspiració holandesa.

Un enregistrament tan sorprenent, fresc i motivador com el seu àlbum debut, però més madur, més atrevit i més rodó. Recull algunes de les composicions inspirades a partir d’impressions i experiències que li han quedat, de tots aquest anys lluny de casa, una època vital tan important per a l’Alba i tan fructífera creativament. Totes les composicions són originals de la trompetista, menys la inspiradíssima i preciosa versió de les “Corrandes d’exili” de Pere Quart. Temes molt diversos, però tots molt interessants, amb els denominadors comuns de la frescor, l’energia i la intensitat amb què es toquen: “toco i composo a partir de les meves experiències intentant arribar a les persones que m’envolten”.

Serà un plaer tenir a la jove trompetista Alba Careta, juntament amb la seva banda, representant les noves generacions del jazz fet a casa!

 

facebook.com/albacaretamusic

Compartir: