Say it Loud Say it Loud

BIG MENU FT JULI GIULIANI, RODRIGO LAVIÑA & RXNDE AKOZTA

DISSABTE 21 DE NOVEMBRE A LES 18.45H ·  FABRA I COATS  ·  COMPRA LA TEVA ENTRADA!

 

Banda instrumental de referència del hip-hop estatal, fundada el 2013 i afincada a Barcelona, Big Menu és conegut principalment pel seu recorregut dins la música urbana i la seva potència en directe. Al llarg de la seva trajectòria han col·laborat amb gran part de l’escena nacional i internacional del rap i el R&B (Dano, Foyone, Bejo, Nathy Peluso, Dj Swet, Niño Maldito, Zalon, Gaspar, Alex Dee, Kyne, A. Watson). El seu enfoc dins de la música hip-hop, que a la vegada es nodreix del soul, jazz, funk o l’electrònica l’han consagrat com una de les bandes més úniques i versàtils dins del panorama musical actual.

En el marc del Colze a Colze presentaran un show molt especial acompanyats de 3 Mc’s de referència:

Conegut per ser un artista versàtil, càlid i proper, Juli Giuliani mostra noves maneres de fer rap, mantenint l’essència que tants anhelen sense desconnectar de l’actualitat i construint un nou discurs i identitat. Giuliani compta amb un total de 10 treballs (6 LP’s, 3 EP’s i una mixtape) i infinitat de col·laboracions amb artistes com Toteking, Dano, Rxnde Akozta o Jonas Sanchez.

Rodrigo Laviña és conegut sobretot com MC (cantant i lletrista de rap) de diverses formacions, encara que la seva activitat musical també comprèn altres camps, com el de selector, productor i promotor. El seu radi d’acció sempre ha estat relacionat amb la cultura hip hop i el reggae, amb una clara perspectiva social i política. Rodrigo Laviña es troba ultimant detalls del que serà el seu nou treball amb Extraño Weys i que serà editat per Say It Loud Records.

Rxnde Akozta és un cantant de rap considerat un dels Mc’s més importants que va sorgir de l’escena underground cubana i que es va donar a conèixer durant els Festivals de “Almendares Vivo” realitzats a l’Havana, un dels esdeveniments més rellevants de l’illa dedicats a la cultura Hip Hop. En les seves lletres, generalment astutes i plenes de protesta, es pot sentir l’entrega i dedicació d’aquest gran artista per tot el que fa. Ell mateix defineix la seva essència com a “tot el que sigui Hip Hop underground ben fet i amb el cor”.

 

instagram.com/bigmenu.music

instagram.com/juligiuliani_oficial

instagram.com/noventipico

 

 

 

 

Compartir: