Say it Loud Say it Loud

CACHETE

DISSABTE 21 DE NOVEMBRE A LES 16.45H ·  FABRA I COATS  ·  COMPRA LA TEVA ENTRADA!

Cachete va néixer en un soterrani del Raval de Barcelona durant el desè aniversari del col·lectiu barceloní Seward amb la intenció de convertir-se en el seu alter ego jaranero, expandit i en castellà. Cúmbia psicodèlica, salsa-trash, roots hip hop, balada sexy, bolero punk, reggaeton jazz, ranchera-soul i speed merengue es barregen en una coctelera impossible de ritmes transatlàntics, melodies contagioses i hits canviants que neixen de la necessitat de ballar en el moment més difícil de la història per fer-ho.

Cachete és una festa vibrant, repleta d’humor i groove sense cap mena de fre. Entre ball i ball, la banda repta al públic a improvisar col·lectivament moltes de les lletres que es van succeint durant el concert, barrejant històries d’amor futur impossible amb manifestos lírics de màxima actualitat, demència surrealista amb simplisme salvatge, naturalisme tribal i honestedat sense complexos. Un camí que el grup vol continuar explorant amb la presentació oficial de Cachete al Colze a Colze i amb l’enregistrament del seu primer disc en els pròxims mesos.

A banda de les integrants habituals de Seward, Cachete compta amb la participació de la percussionista de Las Karamba, Ahylin Bruno i, per a aquest concert en concret, també amb la trompetista Alba Careta. Així mateix, les integrants de Cachete també han participat de projectes com Kase-O Jazz Magnetism, Peret, Dr. No, Aurora Arenare, Áxel Krygier, Jorge Drexler, Salvador Sobral, La Vida Boheme, Santiago Auserón, La Barbería del Sur, La Niña Pastori, Rosalía, Rosario La Tremendita, VRod, McKlopedia o La Mala Rodríguez, entre moltes d’altres.

Meritxell Neddermann — Veu i teclats
Adriano Galante — Veu
Ahylin Bruno — Percussions i veu
Juan R. Berbín — Bateria i percussions
Martín Leiton — Baix i veu
Pablo Schvarzman — Electrònica i veu
Marcel·lí Bayer — Saxos i flauta
Alba Careta — Trompeta

 

instagram.com/labandacachete

Compartir: