Say it Loud Say it Loud

CANCEL·LACIÓ COLZE A COLZE by Say It Loud

Comunicat de cancel·lació del “Colze a Colze by Say It Loud”

La darrera pròrroga de les restriccions que afecten el sector cultural, entre d’altres, i que ha anunciat recentment la Generalitat, ens obliga a CANCEL·LAR les jornades de suport a la música en viu “COLZE A COLZE by Say It Loud”, que s’havien de celebrar els dies 20, 21 i 22 de novembre a la Fabra i Coats, i que pretenien substituir el festival Say It Loud que ja vam haver de cancel·lar prèviament.

Volem mostrar el nostre malestar pel poc reconeixement als esforços realitzats pel sector cultural per tal d’adaptar-se a les restriccions i mesures sanitàries exigides. Les incerteses constants, la rumorologia, l’arbitrarietat d’algunes restriccions i les informacions poc clares per part dels òrgans competents només han fet que agreujar la situació. No es pot fer un concert per a 150 persones assegudes, mantenint distàncies i amb mascareta, però es pot celebrar una cerimònia religiosa amb 600 convidats. La ràbia, el cansament i el desgast emocional és considerable.

La nostra absoluta solidaritat amb tots els tècnics i tècniques, artistes, músics, programadores, sales de concerts, ateneus, espais comunitaris, teatres, etc, que malgrat els esforços no poden fer la seva feina. També volem agrair totes les mostres de suport que ens feu arribar de forma constant. Sense la nostra comunitat no som res i només gràcies a la comunitat ens en sortirem.

La cultura és un bé essencial i, en temps de crisi i emergència, és salut col·lectiva! Per una cultura crítica, transformadora i comunitària! 

Compartir: