Say it Loud Say it Loud

FUNDACIÓN TONY MANERO

DIVENDRES 20 DE NOVEMBRE A LES 20.30H ·  FABRA I COATS  ·  COMPRA LA TEVA ENTRADA!

 

Els amics de Fundación Tony Manero no volen perdre’s l’ocasió de presentar el seu darrer treball “Disco para Adultos” (abril 2020) a l’escenari del Colze a Colze. Amb aquest sugerent títol, Fundación Tony Manero torna a la vessant més discotequera del grup després de l’intimista “Lugares Comunes” i una volta de clau més al seu so i discurs. Deu cançons que evoquen al so disco del boogie de principis dels 80, on els sintetitzadors conviuen amb els arrenjaments de vents ampul·losos, i les guitarres marquen el ritme sobre l’omnipresent bombo a negres. I a on, com sempre, Paquito Sex Machine brilla amb el seu registre soul, Miguelito Superstar posa el flow, i el guitarrista Lalo López exerceix de vocalista a dues cançons.

¿És possible fer música disco i ser un ‘cuarentón’ amb problemas de parella, amb fills i filles als que has de portar a la guarderia, i amb poc temps per sortir de festa i anar a ballar? Una FTM madura reflexa amb humor i ironia, però també d’una manera entranyable i propera, les contradiccions intrínsiques de fer-se gran i seguir sent un disco-adicte empedreït. I sense oblidar que l’objectiu és divertir i fer moure els culs de la gent.

El concert de FTM al Colze a Colze serà una de les poques actuacions que faran abans de donar el tret de sortida a la seva gira de comiat, anunciada fa només unes setmanes, i que realitzaran durant el 2021 coincidint amb els 25 anys de carrera de la banda.

 

facebook.com/fundaciontonymanero

 

Compartir: