Say it Loud Say it Loud

TARQUIM

DIVENDRES 20 DE NOVEMBRE A LES 18H ·  FABRA I COATS  ·  COMPRA LA TEVA ENTRADA!

 

Tarquim és un projecte musical dedicat a la creació de noves cançons a partir de l’estudi de diferents tradicions musicals folklòriques i populars liderat pel saxofonista, flautista, compositor i productor Pau Vidal.

Aquest setembre ha presentat el seu segon disc d’estudi ‘A Cuba’ (Say It Loud, 2020) que surt de l’admiració de Vidal per la tradició musical cubana i afrocubana. Això el va portar a establir-se durant nou mesos a l’Havana per estudiar amb alguns dels millors músics de l’illa amb la intenció de conèixer, compartir i aprendre de les diferents manifestacions culturals en la seva dimensió completa, no solament a través dels discos.

El disc està format per vuit composicions originals en gèneres populars cubans com el danzón, el bolero, el guaguancó, la columbia, la descarga, el txa-txa-txa… I està gravat amb alguns dels màxims exponents d’aquesta música a l’Estat espanyol. Iván ‘Melón’ Lewis, al piano; Reinier Elizarde ‘Negrón’, al contrabaix; Ori Martínez, Andi Rodríguez i Climent Campà, a les percussions; Yadira Ferrer, a la veu; Diego Coppinguer, a la guitarra i els cors; Carlos Sarduy, a la trompeta i quinto, i la col·laboració de Lluc Casares, Genís Bou i Pere Miró als saxos.

Tarquim portarà el potent directe del seu nou disc al Colze a Colze i promet ser una festa. Com diuen a Cuba: ‘¡a guarachar!’

 

facebook.com/tarquim.music

Compartir: