Say it Loud Say it Loud

CUT KILLER

18 D’OCTUBRE  ·  21.15H/23.15H ·  FABRA I COATS  ·  ABONAMENTS I ENTRADES A LA VENDA

CUT KILLER (FR)

El mític Dj francès-marroquí, Anouar Hajoui, mundialment conegut com a Cut Killer, posarà la cirereta al pastís de la programació del Say It Loud a la Fabra i Coats.

Han passat més de dues dècades des de l’aparició del Dj a la mítica pel·lícula de culte ‘La Haine’ (El Odio), quan era ja un Dj molt respectat i actiu en l’escena del hip hop francès. Killer és un dels més grans responsables de la promoció i difusió del hip hop a França, organitzant concerts des de ben jove i promocionant l’escena emergent parisina des de mitjans dels 90.

Des dels seus inicis, Killer va saber adaptar i consolidar el hip hop novaiorquès a França, mesclant els darrers llançaments instrumentals amb els “freestyles” del rap francès. Les seves combinacions dinàmiques, la seva intel·ligència per atrapar els millors maxis abans que ningú i el seu talent per trobar MCs locals van fer de les seves mixtapes vertaderes bombes musicals i documents de culte a dia d’avui. El seu incansable activisme musical l’ha portat a produir àlbums, conduir programes de ràdio, composar bandes sonores pel cinema i col·laborar en temes i shows amb artistes de la talla de 50 Cent, MC Solaar, Funkmaster Flex o 113, per anomenar només alguns.

És un veritable plaer per al Say It Loud comptar amb aquesta llegenda viva del hip hop als plats i el seu set especial que ha preparat pels assistents al festival centrat en els ritmes hip hop i r’n’b dels 90.

www.djcutkiller.com

Compartir: