Say it Loud Say it Loud

EDICIONS MUSICALS LIMITADES VOL.1

DIUMENGE 11 D’OCTUBRE  ·  LA CIUTAT INVISIBLE ·  8€ PER CONCERT · COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ

Say It Loud & La Ciutat Invisible presenten

EDICIONS MUSICALS LIMITADES

Música per a 4 gats

Intercooperant som més fortes i, per això, des del Say It Loud i La Ciutat Invisible us volem presentar el projecte que tenim entre mans: les Edicions Musicals Limitades, una proposta que uneix tot allò que ens apassiona com són la música (si és en directe, millor) i els llibres. Amb aquesta proposta volem acostar-vos la cultura cooperativa i de base, incitar-vos a descobrir noves lectures i escoltes i obrir-vos les portes de La Comunal, l’espai cultural cooperatiu que compartim a Sants vuit projectes de l’economia solidària de la ciutat.

Per fer-ho, ens hem inspirat en els concerts acústics Tiny Desk de la ràdio pública nordamericana NPR i ens hem aliat amb bandes que ompliran de música i bon ambient la llibreria. A més a més, farem una selecció de títols editorials que acompanyin les diferents propostes musicals que us oferim i, així, poder entrellaçar interessos i inquietuds de la comunitat.

Els quatre concerts es duran a terme el mateix dia a la llibreria La Ciutat Invisible, el diumenge 11 d’octubre, en diferents horaris i amb aforament molt limitat en conseqüència amb els temps que corren, música per a quatre gats, vaja. Els grups amb què comptarem seran Lu Rois i David Fernández, Mazoni (en solitari), Astrio amb la col.laboració de l’emcee local Rodrigo Laviña i Queralt Lahoz, tot això amb la complicitat i el suport de Cervesa del Montseny. Per cert, la increïble il·lustració és del nostre amic i col.laborador Cisco KSL. Us hi esperem!

11.30h: Lu Rois & David Fernández  [Poemes d’Erri de Luca, La força incendiària de les espelmes]

Narrador i poeta, l’escriptor italià Erri De Luca és bàsicament una persona compromesa amb les lluites socials i la defensa de l’ecologisme i dels drets humans. El recital pren el nom d’un dels seus poemes de capçalera. El periodista i activista David Fernàndez posa veu a una selecció dels poemes de l’italià, acompanyat de les melodies delicades i lluminoses de Lu Rois, que acaba d’editar Microcosmos (Bankrobber 2020), un disc sobre la maternitat i la fragilitat dels començaments. El diàleg entre paraula i música genera un engranatge que funciona amb vida pròpia, un paisatge que camina amb tres amics que conversen amb La Ciutat Invisible de fondo i l’intim contexte de les Edicions Musicals Limitades com a escenari.

13.30h: Mazoni (en solitari)

Jaume Pla -podríem dir Mazoni, però diem Jaume Pla- és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Actitut a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet. Per Jaume Pla cada intent és un penya-segat. Per Jaume Pla no hi ha zona de confort. Somiatruites. Nevera buida. Que cau, cau, cau i s’aixeca. És un brúixola erràtica. I just quan la bola de billar amb el símbol d’infinit acaba d’entrar al forat negre, es posa davant del mirall i hi descobreix algú que el mira als ulls i el perdona.

“Desig imbècil” (2019) és el novè disc d’una carrera musical rica i diversa. Mazoni és tot un supervivent de la nostra escena, protagonista d’experiències singulars com la ja mítica gira dels 31 dies i autor de clàssics com “Eufòria”, “No tinc temps” o més recentment “A.I.LO.D.I.U.”. També ha protagonitzat el documental “Per primer cop” en què la seva música viatjava fins a Istanbul. Un paler acollir el seu set en solitari per la primera edició d’aquestes Edicions Musicals Limitades.

 

17.00h: Astrio & Rodrigo Laviña

En els últims anys es poden comptar amb els dits d’una mà els directes que els Astrio han ofert. La seva “música de banda sonora per pelis encara no filmada” bascula entre el rock, el jazz i l’elèctrònica amb el bagatje que donen més de 15 anys de trajectòria compartida a sobre i a sota dels escenaris, amb 5 discs enregistrats i un univers sonor que es reinventa cada cop que Arecio Smith, Santi Careta i Santi Serratosa s’ajunten. L’esperat retorn d’Astrio agafa especial interès a les Edicions Musicals Limitades amb la col.laboració especial de l’emcee santsenc Rodrigo Laviña, directament des de la factoria creativa d’Extraño Weys. Pur luxe sonor!

 

19.00h: Queralt Lahoz

Queralt Lahoz és una jove cantant nascuda a Santa Coloma de Gramenet, nucli de migració andalusa on va emigrar gran part de la seva família procedent de Granada. Després d’un llarg recorregut publica a finals de l’any passat ‘1917’, el seu primer EP en solitari al costat de músics i productors de l’escena local com Jahzzmvn (Bejo, Tribade), Marc Soto (La Sra Tomasa) i V. Pizza (Estraño Weys) i sota el segell de festival barceloní Say It Loud. El resultat són 5 cançons que viatgen entre el flamenc i els sons urbans (hip hop, dancehall…), desafiant els convencionalismes dels estils mare, amb una veu capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpia d’una supervivent i treballadora de la cultura.

A ‘1917’ Queralt Lahoz es recolza en la genealogia de les dones de la seva vida, com a dona de classe obrera i de l’extraradi, traçant un pont entre passat, present i futur i canalitzant influències que van des de la Mala Rodríguez i Gata Cattana fins a artistes internacionals de referència com Erykah Badu o Jorja Smith. Un projecte cuinat a foc lent, un directe que ja ha deixat amb ganes de més al públic i una aposta on es combina tot el que ha après des de les arrels, la història i el respecte a les fonts que li inspiren.

 

COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ

Compartir:

  • Compartir: