Say it Loud Say it Loud

EZRA COLLECTIVE

DIVENDRES 19 D’OCTUBRE  ·  22 H  ·  FARINERA DEL CLOT  ·  ENTRADES: SOLD OUT!

EZRA COLLECTIVE (UK)

Un dels grups de referència dins de la nova escena jazzística al Regne Unit, Ezra Collective mescla l’afrobeat, el reggae, el jazz i el hip hop amb el seu toc distintiu londinenc. Producte de la riquesa cultural i musical característica de la capital anglesa, representen aquesta diversitat amb un estil refinat i un talent destacable.

Ezra Collective va irrompre a l’escena el maig del 2012 quan van sortir victoriosos al Yamaha Jazz Experience Competition, impressionant a experts i públic amb el seu mestratge musical. Aquest èxit els va portar al prestigiós London Jazz Festival i des de llavors han tocat a una gran quantitat de clubs de Londres i més enllà, inclòs al famós Royal Albert Hall.

Una de les seves actuacions en viu al Boiler Room va cridar l’atenció als amants de la música a nivell internacional i els va consolidar com una de les noves i joves bandes més potents de l’escena del jazz mundial. L’any 2017, el prestigiós i famós crític Gilles Peterson va catalogar el seu treball ‘Juan Pablo: The Philosopher’ com a millor disc de jazz del 2017.

ezracollective.com

 

DJ CARLES NOVELLAS

Novellas porta tota la vida investigant, escoltant, escrivint i parlant sobre música, des de tota mena de mitjans, premsa escrita, webs i ràdio. És el responsable del programa Paralelo3 a Radio 3 i col·laborador habitual de Rockdelux. Amant de la música africana, el funk, el disco i tot el que soni excitant i vanguardista, els seus sets quan fa de dj són sempre oberts, imprevisibles i vibrants.

Compartir: