Say it Loud Say it Loud

FEMININE HI-FI & AGHATA SAAN

19 D’OCTUBRE  ·  00.45H  ·  FABRA I COATS  · ABONAMENTS I ENTRADES A LA VENDA

FEMININE HI-FI & AGHATA SAAN (BRASIL)

Feminine Hi-Fi és un projecte brasiler fundat el 2016, centrat en la valoració de les dones en la cultura Sound System de Jamaica i en fomentar el llenguatge del reggae com a expressió contra l’opressió per qüestions de gènere. Per enfortir la xarxa s’han reunit més de 100 dones en les seves sessions. A més dels esdeveniments realitzats al carrer i en altres espais, compta amb altres fronts de treball com el Feminine Hi-Fi Tunes Label i la part dedicada a compartir informació i a fer tasques pedagògiques (tallers, xats, exhibició de documentals i altres activitats), el Feminine Hi-Fi Lab.

Viatjant per segona vegada a Europa, Feminine Hi-Fi arrib al Say It Loud representat per les col·leccionistes de vinils i especialistes Lys Ventura, Dani I-Pisces i Lovesteady, que creuen l’oceà portant amb elles la cantant i productora musical Aghata Saan, una de les grans revelacions del sound system brasiler. Ella té un estil únic mesclant melodies d’arrel brasilera amb els ritmes de la bass culture, amb lletres que parlen de temes de la societat contemporània, feminista, crítica social, missatges de pau i espirituals. Aghata va ser una de les guanyadores del Roundhouse Collective 2016, integrant del cartell del Roundhouse Rising Festival de Londres, així com del Made in Brazil (Camden Town) i Justvivez (Brixton).

Què podeu esperar per a aquesta sessió? Molt power ii bona energia, selecció de vinils d’ska, rocksteady, reggae, roots, dancehall, steppers, dubstep, samba reggae… amb les grans intervencions de la cantant convidada.

www.facebook.com/femininehifi

Compartir: