Say it Loud Say it Loud

GUTS DJ SET

20, 21 i 22 DE NOVEMBRE  ·  FABRA I COATS  ·  ABONAMENTS A LA VENDA

GUTS DJ SET (FR)

Fabrice Franck Henri, també conegut com Guts, és un músic, productor i DJ francès, un talent mundial que combina jazz, reggae, soul, funk, hip hop i  tants altres gèneres musicals amb un efecte devastador.

Guts ha gaudit d’un seguiment de culte des del seu llançament debut ‘Le Beinheureux’ fa ja més d’una dècada. Més tard el va seguir ‘Paradise for all’ (2013) i des de llavors, al costat del seu còmplice Mambo, capitaneja les compilacions ‘Beach Diggin’, que amaguen autèntiques joies col·leccionades durant anys i que s’han convertit en font d’inspiració i referència per a molts altres selectors i Djs.

Des que el hip hop va irrompre a la seva vida, en algun moment dels anys 80, Guts li ha dedicat molt temps i energia a cercar samplers estranys, ritmes perfectes i melodies ajustades amb precisió. En aquesta línia, el treball ‘Hip Hop After All’ de 2014 va consolidar el seu nom a tot el món.

Guts ha treballat al costat d’artistes com Tanya Morgan, Michael Rose, Cody Chesnutt, Masta Ace, Murs i Grand Puba per anomenar només alguns. Els seus últims treballs ‘Eternal’ (2016) i el recent ‘Philantropiques’ (2019) resulten exquisits entre altres coses pel seu so eclèctic i la riquesa i qualitat de les fonts utilitzades. També recent és la seva finísima compilació ‘Straight From The Decks’, ressaltant el seu treball com a dj i selector.

Guts visita el Say It Loud amb una selecció de les seves millors produccions i temes recopilats per fer-nos ballar en una sessió fresca, explosiva i única.

 

guts-puravida.bandcamp.com

Compartir: