Say it Loud Say it Loud

INAUGURACIÓ SAY IT LOUD 2018

DIJOUS 18 D’OCTUBRE  ·  19 H  ·  FARINERA DEL CLOT  ·  GRATUÏT

‘OTROS ESCENARIOS POSIBLES’

Xerrada sobre ‘Otros Escenarios Posibles’, la sèrie de reportatges que el periodista Nando Cruz publica cada setmana a ‘El Periódico de Catalunya’ i que vol explorar l’activitat musical a Barcelona i rodalies per descobrir (i gaudir!!) altres músiques, altres públics, altres espais, altres contextos, altres formes d’organització i altres comunitats sovint invisibilitzades per l’agenda oficial. Les trobades de hip-hop als parcs, la visita d’una estrella del pop punjabi a Cornellà, la celebració d’una festivitat de la comunitat equatoriana en una discoteca de Granollers, el concert en un bar del barri, les activitats autogestionades per casals de joves i espais ocupats i els músics de carrer componen, en la seva infinita diversitat, el veritable so de la ciutat i els seus habitants.

La xerrada estarà amenitzada per una selecció musical especial per a l’ocasió a càrrec de l’MC, productor i selector Ro Extraño.

 

EXPOSICIÓ ART. 155

Exposició col·lectiva que posa de manifest, des de la vessant artística, l’impacte que ha tingut i té l’aplicació de l’article 155 en la vida cultural, econòmica, social, i en definitiva, en el nostre dia a dia.

Compartir: