Say it Loud Say it Loud

LA SRA.TOMASA “LIVE SESSIONS”

29 · 30 DE NOVEMBRE  ·  LA LLEIALTAT SANTSENCA  ·  ENTRADES A LA VENDA

LA SRA. TOMASA “LIVE SESSIONS”

Per acabar el 2019, el Say It Loud ens hem deixat embolicar en una producció molt especial. Els amics de La Sra. Tomasa celebren una segona edició de les seves “Live Sessions”. Pels qui no les conegueu es tracta d’un format nou i original de fer música en directe, on l’escenari es difumina i els músics es situen a platea, entre la gent, cultivant un contacte proper i generant una atmosfera única on la música i les complicitats que emanen d’ella brillen amb llum pròpia.

A la vegada, les “Live Sessions” són una mostra dels millors talents que la música urbana, entesa com aquella que es fa des de i per als barris independentment del gènere, va coent als carrers de Barcelona. La Sra. Tomasa ha teixit un bon grapat d’aliances amb cantants i instrumentistes durant els darrers anys i és en aquest projecte on es mostren i es comparteixen. Col·laboracions i improvisacions amb artistes com Sr. Wilson, Adala i Ahyvin Bruno (Karamba) són només algunes de les que podrem gaudir durant els 5 passis que preparen pels dies 29 i 30 de novembre.

Aquest any comptem amb el bonic teatre del centre cultural La Lleialtat Santsenca com a lloc que acull l’esdeveniment. Aquest emblemàtic equipament és testimoni de la història viva del barri de Sants, des de la seva fundació a finals del segle XIX com antiga cooperativa de consum per a les classes populars santsenques fins a convertir-se en les parets de la mítica sala de festes “Badia” durant els 50 i 60. A dia d’avui la Lleialtat és una centre cultural de gestió comunitària que treballa per potenciar referents culturals i transformadors, a la vegada que és la seu d’algunes de les entitats i projectes més interessants i amb més recorregut del barri.

Amb La Lleialtat i conjuntament amb els equips de Guspira Management i La Sra. Tomasa, Say It Loud sumem forces per homenatjar la música feta des del cor amb aquesta segona edició de “Live Sessions”.

Compra ja la teva entrada!

lasratomasa.com
guspira.net
lleialtat.cat

Compartir:

  • Compartir: