Say it Loud Say it Loud

NAMES YOU CAN TRUST PRESENTS LOS TAXIS

19 D’OCTUBRE  ·  20.45H  ·  FABRA I COATS  ·  ABONAMENTS I ENTRADES A LA VENDA

NAMES YOU CAN TRUST presents LOS TAXIS (NY)

Names You Can Trust és un segell discogràfic independent afincat a Brooklyn, Nova York, que des de 2004 produeix treballs que barregen sons vintage i moderns abastint tot el camp afro-llatí, reggae, disco, dance i instrumental. NYCT explora la connexió entre la població immigrada de Nova York i les seves arrels, publicant i estrenant sota el seu segell diversos treballs de la nova generació de músics procedents de l’escena musical llatinoamericana.

Arriben al Say It Loud presentant un dels seus nous projectes, ‘Los Taxis’, format per Eric Banta aka Little Dynasty, cofundador i productor de la discogràfica i Josué Granados aka Sonidero Mixteco, selector de discos i mestre de cerimònies.

Sota el capó de ‘Los Taxis’ trobem una reinterpretació de la cultura sonidera mexicana i les seves característiques cumbies pesades i ralentitzades. Una cultura i estil que han estat transmeses de llocs com DF, Puebla & Monterrey cap a l’àrea de NY, i en particular, els sons sempre presents als dials de ràdio de les bodegues de barri, les cuines i els taxis.

www.nyctrust.com

Compartir: