Say it Loud Say it Loud

REBELMADIAQ SOUND SYSTEM

18 · 19 D’OCTUBRE  ·  19H  ·  FABRA I COATS  ·  ABONAMENTS I ENTRADES A LA VENDA

REBELMADIAQ SOUND SYSTEM

Un any més Rebelmadiaq torna a sonoritzar i obrir l’espai sound system amb el seu imponent equip artesanal i autoconstruït.

Rebelmadiaq neix el 2003, a la ciutat de Granada i s’estableix a Barcelona el 2005. Durant aquest temps han desplegat les seves maletes de música per escenaris, sales, clubs, festivals i esdeveniments, alhora que compartit cartell amb nombrosos sounds systems, bandes i artistes locals i internacionals. Especialitzats en el col·leccionisme de música jamaicana planxada en vinil, compten també amb una interessant dub box i, recentment, amb produccions pròpies editades sota el seu segell en colaboració amb artistes com Luciano, Macka B, Shuga, Micah Shemaiah, Keida, Joseph Cotton, etc.. i productors com Chalart58, Roberto Sánchez o Genius T. Des 2016 compten amb el seu propi sound system de construcció artesanal amb què promocionen nombrosos balls a la ciutat de Barcelona i més enllà.

Rebelmadiaq són, sobretot, amants del so jamaicà i els seus diferents gèneres: des dels fundacionals mento, ska, early reggae & rocksteady, passant per les produccions roots & rub a dub, digital, lovers rock i així fins arribar al dancehall actual i les noves produccions de so reggae que emanen d’estudis jamaicans i internacionals. Tot en un context on el contacte amb el públic és constant i el ball es fa imprescindible.

rebelmadiaq.bandcamp.com

Compartir: