Say it Loud Say it Loud

REEMBORSAMENT ENTRADES COLZE A COLZE

Com ja sabeu, i lamentant-ho molt, hem hagut de cancel·lar els concerts del Colze a Colze degut a la pròrroga de les restriccions Covid19 a Catalunya.

Des del Say It Loud hem dissenyat diferents opcions de reemborsament de les entrades adquirides.

Per gestionar el reemborsament de les vostres entrades poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@sayitloud.cat indicant: nom, mail amb el que vau comprar les entrades i opció escollida.

Teniu fins el 18 de desembre per gestionar el reemborsament de les vostres entrades.

 

OPCIÓ 1: Reemborsament Botiga

Us generem un codi de descompte per a la nostra botiga online pel mateix import o inferior al de les vostres entrades. En cas de sol·licitar-ho per un import inferior us reemborsarem la diferència. Feu una ullada a la botiga! Tenim nous vinils, samarretes, dessuadores i complements.

OPCIÓ 2: Reemborsament Solidari*

Hem imprès unes boniques làmines en paper verjurat amb els dissenys que en Joan Negrescolor va fer pel Say It Loud 2020, que tampoc s’ha pogut celebrar. Ideals per regalar, emmarcar i deixar-se endur volant per la música, lluny de pandèmies i restriccions.

  • Per l’import d’una entrada – 1 model de làmina
  • Per l’import de dues entrades – 2 models de làmines
  • Per l’import de tres entrades – 3 models de làmines

OPCIÓ 3: Reemborsament Total

Et reemborsem el 100% de l’import de les teves entrades.

 

* Una part de la quantitat recaptada a través dels Reemborsaments Solidaris anirà destinada a les bandes i artistes que havien d’actuar al Colze a Colze

Compartir: