Say it Loud Say it Loud

SAY IT LOUD AL PATI!

24, 25 I 26 DE JULIOL  ·  PATI DE LA SEU DEL DISTRICTE DE NOU BARRIS  ·  CONCERTS I ESPECTACLES GRATUÏTS · RESERVA LA TEVA ENTRADA!

 

SAY IT LOUD AL PATI!

El proper cap de setmana 24, 25 i 26 de juliol, el Say It Loud s’instal·la al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris, dins del cicle de “L’Estiu, al Pati”. La summer edition del Say It Loud s’adapta a la ‘nova normalitat’ sense renunciar a una programació de qualitat, gratuïta, per a tots els públics i en un entorn immillorable! Degut a les diverses mesures sanitàries vigents l’aforament serà limitat, caldrà reservar l’entrada i el públic haurà de seure en cadires. Podeu reservar la vostra entrada aquí. No badeu!

 

DIVENDRES 24 DE JULIOL A LES 20H

MERITXELL NEDDERMANN

Meritxell Neddermann experimenta amb loops, pedals varis i vocòder, a part del piano i de la veu, confeccionant un so propi que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica, el jazz o la música indie. El març del 2020 es publica el seu àlbum debut, ‘In the Backyard of the Castle’, que es proclama com una de les propostes més originals i interessants del panorama actual. Neddermann es presenta sobre l’escenari amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler, oferint un espectacle que no us deixarà indiferents.

TARQUIM

Tarquim, és un projecte musical liderat pel saxofonista, flautista, compositor i productor Pau Vidal, membre de The Gramophone All Stars Big Band.  Tarquim és la cerca de noves cançons a partir de l’estudi de diferents tradicions musicals folklòriques i populars. El seu segon disc ‘A Cuba’, que veurà la llum aquest setembre, aprofundeix en gèneres com la descarga, el danzón, el txa-txa-txa, el guaguancó, la columbia i el bolero.

 

DISSABTE 25 DE JULIOL A LES 20H

THE BOP COLLECTIVE

The Bop Collective és un octet influenciat pel Jazz. Els vuit músics que el formen tenen una forta relació amb la tradició jazzística i tots han crescut musicalment de la mà dels standards de Broadway, el Swing i el Hard-bop. Amb aquest conjunt mostren una nova visió d’aquesta música basada en la combinació d’aquestes influències i en afegir nous ritmes i modulacions. El repertori està format per música original i arranjaments amb melodies molt properes al cant.

QUERALT LAHOZ

Queralt Lahoz fusiona el flamenc i els sons urbans (hip hop, dancehall…) desafiant qualsevol convencionalisme i amb una energia i presència a l’escenari aclaparadora. A ‘1917’, el seu primer Ep en solitari, Queralt Lahoz es recolza en la genealogia de les dones de la seva vida, com a dona de classe obrera i de l’extraradi, traçant un pont entre passat, present i futur i canalitzant influències que van des de la Mala Rodríguez i Gata Cattana fins a artistes internacionals de referència com Erykah Badu o Jorja Smith.

 

DIUMENGE 26 DE JULIOL A LES 19H

“RICKY, EL PROFESSOR DE TENNIS” (espectacle familiar)

Ricky és un professor de tennis molt particular, que ofereix classes magistrals de tennis allà on el públic li vulgui prestar una mica d’atenció, que intentarà captar costi el que costi utilitzant el seu gran sentit de l’humor i diferents tècniques de circ com els malabars i equilibris. Però sobretot Ricky és un artista del directe i amant del seu públic, fet que no para de demostrar a cada un dels seus espectacles.

“BACK 2 CLASSICS” (espectacle familiar)

Back 2 Classics proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Compartir:

  • Compartir: