Say it Loud Say it Loud

SAY IT LOUD AL PATI!

DISSABTE 6 I DIUMENGE 7 DE JULIOL  ·  19 H  ·  PATI DE LA SEU DEL DISTRICTE DE NOU BARRIS  ·  CONCERTS GRATUÏTS

 

SAY IT LOUD AL PATI!

El proper cap de setmana del 6 i 7 de juliol, el Say It Loud s’instal·la al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris, dins del cicle de “L’Estiu, al Pati”. Arriba la summer edition del Say It Loud amb una programació de luxe, gratuïta, per a tots els públics i en un entorn immillorable!

 

DISSABTE 6 DE JULIOL

19H: JAMAIKIDS

Jamaikids és un espectacle musical per a tota la família on petits i grans agafaran una màquina del temps per viatjar a través de la història jamaicana, des de l’ska dels anys 60 fins al dancehall de l’actualitat. En aquest viatge les famílies podran ballar, saltar, cantar i fer de DJs, a més d’aprendre sobre l’importantíssim llegat musical d’aquesta petita illa del Carib.

21H: LA GOZADERA

La Gozadera va néixer el 2009 amb l’afany de nutrir l’escena barcelonina amb els sons de la música llatina i s’ha convertit en la banda de referència de la comunitat amant de la salsa a la ciutat. A més de tocar en diferents festivals locals i internacionals, s’han guanyat un lloc estable a l’agenda de salsa mensual de Barcelona. Una autèntica orquestra de salsa brava que farà moure el cos fins i tot als més tímids!

23H: ALMA AFROBEAT FEAT MARGA MBANDE

Alma Afrobeat Ensemble és l’encarnació perfecta de la ciutat on resideix la banda (Barcelona) i la música que toca (modern afrobeat). Són nou membres de sis països diferents, tots ells procedents de diferents àmbits musicals i socioculturals que en combinar-se creen el seu propi sabor. La música que interpreten és energètica, multicolor i multifacètica, a vegades frenètica i a estones tranquil·la. Per a l’Estiu, al Pati! Vénen acompanyats de la cantant Marga Mbande, de sang africana, veu potent i llarga trajectòria sobre els escenaris del nostre país.

 

DIUMENGE 7 DE JULIOL

19H: LALI BEGOOD “FUTUR-OH!”

La Lali BeGood i la seva banda presenta “Futur-Oh!”, un espectacle que rebossa energia i humor. Onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cumbia i la música balcànica. Sense complexes ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills, la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic.

20H: KARAMBA

Set dones i set històries unides per una passió en comú i el desig de contagiar alegria a través de cançons plenes de contingut que desperten la consciència de l’espectador. Una barreja cultural potent, que dóna lloc a un estil que fusiona el cha-cha, el bogaloo, la timba i la salsa amb el rap i el hip hop.

22H: HOT 8 BRASS BAND

La brass band més popular de New Orleans de les darreres dues dècades portarà al Pati de Nou Barris la seva combinació explosiva de vents en un concert que serà memorable. Vuit músics dalt de l’escenari que faran ballar tothom amb la seva barreja de música tradicional de brass band i second line amb funk, jazz i hip hop. La festa està assegurada!

L’ESTIU, AL PATI!

Compartir: