Say it Loud Say it Loud

SAY IT LOUD AL CARRER!

27  D’OCTUBRE  ·  17H ·  FARINERA DEL CLOT  ·  ACTIVITATS GRATUÏTES

17h: SAY IT LOUD & IN-EDIT FESTIVAL – DOCUMENTAL KM.0

Aquest any unim forces amb el festival de cinema documental musical In-Edit i l’ICUB, pel passi del documental “The Bass of Women” de la secció Km0 dins la programació del Say It Loud. Km0 consta d’una selecció dels millors documentals centrats en l’escena local pel seu apropament als barris de la mà de l’In-Edit, l’ICUB i la xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

“The Bass of Women”

Després de l’experiència de l’any passat organitzant la xerrada sobre dones i reggae dins la ‘8 Hours Reggae Run’ amb Joana Fornós i What About The Half. Aquest any estem molts contentes de poder comptar dins la programació del festival amb el passi del documental “The Bass of Women” dirigit per la mateixa Joana Fornós. El documental és un retrat en clau feminista de l’escena Sound System barcelonina i de com selectores, sing-jays, productores, ballarines i promotores combaten la invisibilitat de la dona a la cultura musical d’arrel jamaicana.

 

Tràiler de “The Bass of Women

 

17.30h: “BACK 2 CLASSICS” DE LA CIA. PLANETA TRAMPOLÍ

Planeta Trampolí proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia , ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Sol a l’habitació. Dos tocadiscos capaços d’esprémer el so de qualsevol objecte i un munt de ritmes per explorar. Ningú mira, és moment de perdre la vergonya i sentir la llibertat de ser un mateix. Deixar de tocar de peus a terra… o millor encara! fer -lo trontollar amb les nostres passes. Esdevenir tot allò que anhelem i gaudir d’allò que ens és prohibit quan ens miren. Rallar discos de vinil, trencar-los i fer-los volar, enfonsar el somier del llit, cantar a ple pulmó i ballar fins a l’extenuació. Més ritme, més acció, més emoció… més de tot!

lamaleta.cat/espectacles/back-2-classics

 

19h: KARAMBA

Karamba és una barreja multicultural entre Venezuela, Catalunya, França i Argentina. Una banda de dones músics amb un estil que fusiona el son, el cha-cha, el boogaloo, la timba i la salsa, amb el rap i el hip hop, creant un color musical nou, diferent i poderós. Neixen el 2018 sota el paraigües de set històries de vida diferents. Històries de migracions, d’herències musicals, de maternitats subversives i diverse, amb la intenció de perseguir somnis, de reivindicar el paper de la dona, del compromís amb la música. Set pensaments units pel desig de projectar contingut que creï consciència en els oients i, que a la vegada, contagiï d’alegria, il·lusió i humilitat a l’espectador.

facebook.com/Karambamusic

 

20.15h: THE NEIGHBOURS (Dj Set Especial Xè Aniversari)

Buscar el disc idoni, posar-lo al tocadiscos, agafar l’agulla amb cura i punxar l’inici de la cançó… The Neighbours, selectors des del 2008, disfruten d’aquest moment en cada una de les seves sessions que ens transporten a un viatge per tot el món de l’espectre musical de la música negra.

facebook.com/TheNeighboursClot

Compartir: