Say it Loud Say it Loud

SAY IT LOUD AL CARRER!

26  D’OCTUBRE  ·  17.30H ·  FARINERA DEL CLOT  ·  ACTIVITATS GRATUÏTES

SAY IT LOUD & IN-EDIT: DOCUMENTAL MUSICAL KM.0

El Say It Loud i Festival Internacional de Cine Documental Musical IN-EDIT uneixen forces aquest any en l’estrena d’un documental dins la secció Km In-Edit. Km9 consta d’una selecció dels millors documentals centrats en l’escena local pel seu apropament als barris de la mà de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

www.in-edit.org

 

“BACK 2 CLASSICS” DE LA CIA. PLANETA TRAMPOLÍ

Planeta Trampolí proposa un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una proposta on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia , ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Sol a l’habitació. Dos tocadiscos capaços d’esprémer el so de qualsevol objecte i un munt de ritmes per explorar. Ningú mira, és moment de perdre la vergonya i sentir la llibertat de ser un mateix. Deixar de tocar de peus a terra… o millor encara! fer -lo trontollar amb les nostres passes. Esdevenir tot allò que anhelem i gaudir d’allò que ens és prohibit quan ens miren. Rallar discos de vinil, trencar-los i fer-los volar, enfonsar el somier del llit, cantar a ple pulmó i ballar fins a l’extenuació. Més ritme, més acció, més emoció… més de tot!

lamaleta.cat/espectacles/back-2-classics

 

KARAMBA

Karamba és una barreja multicultural entre Venezuela, Catalunya, França i Argentina. Una banda de dones músics amb un estil que fusiona el son, el cha-cha, el boogaloo, la timba i la salsa, amb el rap i el hip hop, creant un color musical nou, diferent i poderós. Neixen el 2018 sota el paraigües de set històries de vida diferents. Històries de migracions, d’herències musicals, de maternitats subversives i diverse, amb la intenció de perseguir somnis, de reivindicar el paper de la dona, del compromís amb la música. Set pensaments units pel desig de projectar contingut que creï consciència en els oients i, que a la vegada, contagiï d’alegria, il·lusió i humilitat a l’espectador.

facebook.com/Karambamusic

 

THE NEIGHBOURS (Dj Set Especial Xè Aniversari)

Buscar el disc idoni, posar-lo al tocadiscos, agafar l’agulla amb cura i punxar l’inici de la cançó… The Neighbours, selectors des del 2008, disfruten d’aquest moment en cada una de les seves sessions que ens transporten a un viatge per tot el món de l’espectre musical de la música negra.

facebook.com/TheNeighboursClot

Compartir: