Say it Loud Say it Loud

SAY IT LOUD AL CARRER!

25  D’OCTUBRE  ·  21.30H ·  ATENEU L’HARMONIA  ·  ACTIVITAT GRATUÏTA

*Concert dins de la programació inaugural la FESC

LIL RUSSIA & JAHZZMVN

Lil Russia & Jahzzmvn acaben de  publicar la primera mixtape Deshielo. Rap combatiu des de la perifèria de Barcelona, amb ritmes hip hop i reggaeton, lletres fetes des de l’empoderament de la dona i amb perspectiva de classe. Tot utilitzant tant el català com el castellà, deixant latent el bilingüisme total de Barcelona.

open.spotify.com/album/

 

REBEL DIAZ

Els germans Rebel Diaz, RodStarz i G1, van créixer a Chicago i van sorgir al South Bronx. Són fills de refugiats polítics de Xile que van fugir d’una dictadura finançada per la CIA als anys setanta. La revolució els va despertar i la cultura del hip hop els va brindar la Nueva Canción. Els germans porten fent rap rebel des de l’era Clinton, compartint la seva història i la de la seva gent: el barrio, els pobres, els immigrants. El seu so bilingüe s’ha format per peces de folklore sud americà, house i percussió llatinoamericana, amb breaks de boom-bap i 808s.

El hip-hop i la seva visió d’alliberament han portat Rebel Diaz per tot el món. Amb el DJ Illanoiz i la seva banda han pujat a escenaris davant de milers de persones, festivals i espais okupats i autogestionats. Van conèixer “las tomas” durant les seves gires internacionals, després van tornar al Bronx, es van fer càrrec d’un edifici abandonat i el van convertir en un centre comunitari, el RDACBX. Els germans també fan conferències i tallers sobre cultura hip hop relacionada amb temes com el neoliberalisme, immigració i activisme i tenen un programa de notícies propi a Telesur English. Avui continuen en lluita amb les seves famílies i a la seva comunitat a través de la seva música.

rebeldiaz.com

Compartir: