Say it Loud Say it Loud

THE HEATWAVE feat. RAS DEMO

18 D’OCTUBRE  ·  00.30H  · FABRA I COATS  ·  ABONAMENTS I ENTRADES A LA VENDA

THE HEATWAVE feat. RAS DEMO (UK)

Parlar de The Heatwave és parlar d’un dels projectes més actius en el panorama dancehall internacional de l’última dècada amb Gabriel “Heatwave” com a màxim responsable. La seva frenètica activitat com djs, promotors i productors els ha dut a girar per clubs i festivals de mig món, produir temes i remixes per artistes consagrats com Stylo G, Mavado, Tippa Irie, Mr Lexx o Popcaan i capitanejar algunes de les sessions regulars més explosives en el mític Notting Hill Carnival o en els seus esdeveniments regulars Hot WUK i Showtime.

A la vegada, van ser els responsables de la compilació “An England Story” publicada per Soul Jazz Records i que documenta la història dels MCs de dancehall a UK entre 1983 i 2008. O la recent sèrie d’esdeveniments centrats en celebrar quatre dècades de cultura dancehall al Regne Unit.

Per aquesta ocasió arriben acompanyats al Say It Loud del veterà MC Ras Demo aka Demolition Man, conegut per la seva versatilitat al micro que combina estructures melòdiques amb estil “fast talk” sobre qualsevol tipus de ritme com es pot comprovar en els seus treballs per segells de la talla de Peckings, Silly Walks o Maximun Sound.

soundcloud.com/theheatwave

Compartir: